De Witte - Van der Heijden Architecten

ENSCHEDE Postbus 1293
7500 BG
T 053 430 38 35 E G.dewitte@dwvdh.nl
       
De recente crisis in de bouw heeft veel veranderd binnen de architectenbranche. Veel bureaus gaan noodgedwongen in afgeslankte vorm door of werken zelfs zonder personeel. Hierdoor stijgt de behoefte aan externe technische kennis en werkcapaciteit om de dienstverlening op peil te houden. De Witte – Van der Heijden Architecten speelt op deze behoefte in door de kennis, kwaliteit, professionaliteit en mankracht die zij in huis heeft onder te brengen in het onafhankelijke bouwtechnisch bureau INGENIUM.

Door architectuur en techniek los te koppelen wordt het voor overige architecten en bouwtechnische bedrijven in de regio, en daarbuiten, mogelijk gebruik te maken van jarenlange ervaring en expertise in het bouwvak. Dit nieuwe facilitaire/bouwtechnisch bureau, INGENIUM, is op 1 oktober 2015 gestart met haar activiteiten en heeft als doel door te groeien tot een betrouwbare en betrokken partner voor bouw-gerelateerde bedrijven.

Uiteraard blijft De Witte – Van der Heijden Architecten het architectenbureau dat op inspirerende en innovatieve wijze gebouwen ontwerpt, met het streven naar integratie van architectuur, techniek en duurzame ontwikkeling.

Ingenium  Ingenium